Αρχική My world Γυναίκα Συνταγές Υγιεινή ζωή Συμβουλές Εμπνεύσεις Επικοινωνία

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Happy moments


Αυτό που βλέπουμε από το νέο μας σπίτι
  Μόνο έτσι θα μπορούσα να περιγράψω όλα εκείνα που νιώθω σε δεδομένη φάση της ζωής μου ... ευτυχία ... Φοβάμαι ακόμα και να το λέω μήπως και με αφήσει , αλλά από την άλλη θέλω να το φωνάξω να με ακούσουν ακόμα και η πέτρες.

Ένα τεράστιο φοίνικα  άξιο θαυμασμού 

 photo 92f28242-00f3-41c3-98b6-c858f14cdbd5_zps2a461c92.jpg
Στο παλαιό το σπίτι


   Όχι δεν έχω κερδίσει Τζόκερ και ούτε δουλεία βρήκα ακόμα , αλλά όταν σου γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο όπως το να ξυπνάς κάθε μέρα με θέα το Αιγαίο το μόνο που μπορεί να νιώθεις είναι ευγνωμοσύνη για όλα αυτά. Και ναι επιτέλους μετακομίσαμε και εμείς έτσι στο εντελώς απρόβλεπτο και απρόσμενο χρόνο σε κάτι πολύ καλύτερο και παραδόξως φθηνότερο όσο παράλογο και αν ακούγεται. Νιώθω πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Μόλις έκλεισε ένα κεφάλαιο και άνοιξε μπροστά μας ένα νέο με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είναι απίστευτο πόσο πολύ σου φτιάχνει η ψυχολογία ένα τέτοιο γεγονός.
 photo b302203e-4081-44b0-bedb-b944f23e6b04_zps7444108b.jpg
Ο κήπος στο παλαιό το σπίτι

   Κλείσαμε μία εβδομάδα σε νέο μας σπιτικό και δεν ένιωσα να μου λείπει ούτε μία στιγμή το παλαιό το σπίτι παρόλο που ήμασταν εκεί αρκετά χρονάκια , αλλά ίσα ίσα νιώθω ανακούφιση. Με το νέο μου σπίτι έχω ιδιαίτερη αγάπη και λατρεία. Απλώς δεν υπάρχει σε λέω!!!
 photo 3791cf35-9a88-4687-a668-8e07a7bf41ca_zpsf193d9e3.jpg
Ένα απολαυστικό καφέ μεσημέρι  μετά από δουλειές 
   Να πίνεις το πρωινό σου καφέ και δίπλα να σου απλώνετε μία θαλασσάρα ατελείωτη με τα πλοία της , με της βάρκες της , με τους γλάρους που πετούν από πάνω της όλο χαρά , με την αλμυρή μυρωδιά της και δροσιά ... άκρως ανεκτίμητο. Σε ταξιδεύει νοερά και μόνο με το ένα σου βλέμμα σε άγνωστα μέρη και νιώθω τόσο οικεία λες και ήμουνα όλη μου την ζωή εδώ.
   Αν και δεν πάμε διακοπές μας για άλλη μία φορά , κάπως έτσι φέραμε τους διακοπές στο σπίτι μας. Μόλις λίγα βήματα μακριά από μία παραλία που μας απλώνετε στα πόδια μας και μας καλεί σε βουτιές και παιχνίδι.
Δεν μπορεί να καταλάβει που πάνε τα πράγματα
   Δυσκολευτήκαμε λίγο με την προσαρμογή της γατούλας μας που το πήρε πολύ κατάκαρδα να την πάρουμε από το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Όλα αυτά ξεκίνησαν από το παλαιό το σπίτι όταν ήρθε το φορτηγό και έπαιρνε τα πράγματα εκείνη κρύφτηκε ανάμεσα στης γλάστρες και έτσι να αρνιέται πεισματικά να δεχτεί αυτό το συμβάν. Όταν την φέραμε στο νέο μας σπίτι νόμιζα πως θα τα πάμε καλύτερα διότι εκεί θα έβλεπε τα πράγματα που τα ήξερε αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Την πρώτη μέρα την ψάχναμε συνέχεια σε όλο το σπίτι διότι όπου έβρισκε χώρο να κρυφτεί εκεί έμπαινε και δεν έβγαινε με τίποτα. Την δεύτερη μέρα είδαμε αλλαγές σιγά , σιγά και τέλος καλά όλα καλά. Κατά βάθος το χάρηκε και εκείνη πιστεύω στο τέλος όλη την αλλαγή.
 photo bd26968b-cc29-4fca-bcb8-99e4479be864_zpsb66c429b.jpg
Επιτέλους χαλαρή στο νέο μας σπίτι
 
   Προσωπικά είχα τεράστια ανάγκη από μία αλλαγή σε αυτό το σημείο της ζωής μου όπου οι δυσκολίες είναι παντού και μας μπερδεύουν.







   Ανάμεσα σε πακετάρισμα και κούτες για να πάμε σε νέο σπίτι κάναμε ένα μικρό διάλυμα για να πάμε βόλτα μέχρι Γραμματικό , ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στο Μαραθώνα. Απέχει κάπου μία ώρα απόσταση από την Αθήνα και είναι μία όαση για χαλάρωση και ξεκούραση.

   Ο δρόμος με το αυτοκίνητο είναι απόλαυση το όποιο σε περνάει ανάμεσα σε βουνά με μία φοβερή θέα την θάλασσα. Το πόσο όμορφο είναι το μέρος τα λένε και η φωτογραφίες που τράβηξα. Για μπάνιο πήγαμε στην παραλία Σέσι , λίγο έξω από το χωριό με καταγάλανα νερά ανάμεσα σε βουνά με καθαρή θάλασσα και εκεί η φύση είναι στα πάνω της.

   Όλες αυτές είναι κάποιες από της όμορφες στιγμές που θα μείνουν στο γρήγορο πέρασμα στο χρόνο.
 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου